مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آموزشگاه اکستنشن مژه

من حدود 4ماه پیش 4ملیون هزینه کردم و رفتم توی یه اکادمی معروف ولی فکر نکنم مجوز داشته باشن شروع ب اموزش کردم گول تبلیغات اینستاگرامشو خوردم البته،اما اصلاااا هیچی ب ما یاد ندادن یعنی یه گروه 10نفره بودیم که هیچکدوم چیزی یاد نگرفتیم،میخاستم ببینم چجوری بدون شکایت پول اموزشمو ازشون پس بگیرم؟این خانوم طی اموزش ما همش تو اشپزخونه در حال غذا خوردن و خوراکی خوردن و سرش تو گوشی بود اصلا نمیومد ب ما کار و یاد بده دوتا دستیار به درد نخور گذاشته بود بالا سر ما فقط همین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق اتحادیه پیگیری کنید اگر جواز ندارند در تعزیرات میتوانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

10 نفر با هم اول به اتحادیه مربوطه شکایت کنید اگر به پول خود نرسیدید بعد به دادسرا بابت کلاهبرداری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید یا دادخواست مطاابه وجه دهید.