مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آموزشگاه آرایشگری

سلام، وقتتون بخير.
آموزش کراتینه تو یه آموزشگاه ثبت نام کردم، جلسه اول خانمی اومدن توضیحات تئوری گفتن، گفتن جلسه دوم بیا سالن آرایشگاه کار عملی انجام بده، من رفتم فقط در حد چند ثانیه به من اجازه دادن سشوار بگیرم رو موی مشتری، ترکیباتی که استفاده کردن و پرسیدم چیه، گفتن به شما ربطی نداره، این ترکیبات منه فقط به هنرجوهای که دوره صفر تا صد میان پیش خودم میگم و هرکسی دیگه خواست باید پول بده، هیچ برندی به من معرفی نکردن برا ترکیب مواد، بعد اومدن به من میگن اینجا وایسا که یعنی من دارم برات توضیح میدم، ازم عکس و فیلم گرفتن بدون رضایت من، استوری کردن، بعد که من زنگ زدم منشی آموزشگاه که من هنرجوی صفر تا صد بودم چرا ترکیبات و نگفتن، منشی شروع کرد داد زدن که پول و بریز و تسویه کن، من کل مبلغ و واریز کردم به حساب مدیر آموزشگاه ولی دچار شوک عصبی شدم، بعد این خانم اومده فیلم و عکس از من فرستاده برا منشی و مدیر آموزشگاه که من بهش کار عملی دادم انجام بده در صورتی که همه اش الکی بود، گفته 10 تا برند بهش معرفی کردم ولی حتی یکی هم معرفی نکرد، زنگ زدم و گفتم مبلغ و بهم برگردونید من دیگه نمیام، پولمو پس نمیدن، میگن برو یه رشته دیگه، الان من باید چیکار کنم ؟ دستم به جایی بنده اگر شکایت کنم؟ این خانم چند تا عکس و فیلم گرفته میگه من آموزش دادم در صورتی که من مدرکی ندارم که آموزش نداده بهم تروخدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اتحادیه پیگیری کنید و اگر دلایل کافی دارید شکایت کنید