مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک مشاع و نارضایتی از تقسیم بعد از دوهفته

سلام با عرض پوزش
بنده به همراه 4 برادر یک ملک مشاع در مرکز شهر داشته ایم که بتازگی یک تقسیم نامه کتبی بین خودمون نوشتیم که 3 نفر جداگانه اسمشان را بصورت مشاع تقسیم نمود ایم و دونفر دیگر هم اسمشان را جدا کرده اند حالا با گذشت یک ماه ما سه نفر متوجه شدیم که عادلانه تقسیم نشده و حالا میخواهیم دوباره تقسیم شود خواستم بدونم در این صورت برادران میتوانن براساس همان کاغذ تقسیم نامه حاضر به توافق جدید نشوند یا این کاغذ جنبه رسمی ندارد؟
البته یکی از برداران برای ساخت و ساز سهم خود به شهرداری و اداره ثبت اسناد مراجعه کرده گفته امضا 5 نفر برای پروانه ساخت مشاع لازم هست

لفظا راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از تقسیم نمیتوان آنرا بهم زد . مگر اینکه اشتباه یا غلط باشد. اینکه نا عادلانه بوده دلیل برهم زدن نیست. مگر اینکه همگی راضی بر تقسیم جدید شوند.