مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت مکالمات تلفنی

همسر من با فرد نامحرم در ارتباط بوده ایا من میتوانم از مخابرات پرینت دریافت کنم همراه با خانم مراجعه کنم چطور؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به همراه همسرتون می توانید از نمایندگی شرکت مربوطه پرینت سه ماه گذشته را بگیرید. توجه داشته باشید که فقط تعداد و زمان تماس و پیامک ها اعلام میشه و محتوای پیامک ها را نمی دهند .
برای اخذ محتوای پیامک ها حتماً باید شکایت بشه تا با دستور قضایی بتوانید اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اگر نسبت به ادعای خود دلایل مدرکی دارید می توانید علیه همسر خود شکایت کیفری نماید و دادگاه استعلام لازم را اخذ نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما هم چنین حقی ندارید می‌توانید وکیل گرفته و شکایت نماید در آن صورت بره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شما اگر نسبت به ادعای خود دلایل مدرکی دارید می توانید علیه همسر خود شکایت کیفری نماید و دادگاه استعلام لازم را اخذ نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به همراه مالک اگر مراجعه شود پرینت شماره ها داده میشود. برای محتوا باید شکایت کنید تا توسط مقام قضایی بررسی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به دستور قضايي وجود دارد