مشاوره حقوقی رایگان - اخراج زوجه توسط زوج

سلام و خسته نباشید همسرم من رو از منزل بیرون کرده و من رو تهدید می کنه خانواده این آقا هم با ایشون کمک می کن نه نفقه میده حتی لباس هم به من داده است چه راهی رو شما پیشنهاد می کنید پرونده هم در دادگاه خانواده و دادسرا داره ولی الان پولی برای شکایت ندارم همسر بنده اعتیاد هم داشته است

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
همراه با دادخواست مطالبه مهریه یا هر دادخواست دیگری (در دادگاه خانواده) از ماده5 قانون حمایت از خانواده استفاده کنید.
در دادگاه های دیگر هم ضمن دادخواست، دادخواست اعسار بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه خود را دا‌دخواست بدهید و مطالبه کنید و مهریه را نیز می توانید از طریق دفترخانه ای که عقد کردید مطالبه کنید و از اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید و اگر اموالی نداشت با اخذ گواهی از اداره ثبت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه مهریه بدهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نفقه قابل مطالبه است دادخواست دهید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام‌شما می‌بایست طرح دعوی‌نمایید‌ حتی اگر نمیخواهید‌ پول وکیل دهید وقت مشاوره بگیرید خودتان شخصا انجام‌دهید‌که هزینه ای‌جز‌هزینه‌دادرسی ندید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست نفقه تقدیم نمایید ودر صورتیمه هزینه دادرسی ندارید اعسار بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص ممانعت از ورود به منزل شکایت ممانعت از حق مطرح کنید و همچنین در مورد مهریه و نفقه میتوانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکیل معاضدتی بگیرید و مهریه و نفقه خود را به اجرا بگذارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به پرداخت نفقه بدید و مهریه خود را هو مطالبه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست نفقه رامطرح نمایید بهتر است وکیل معاضدتی اختیار نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با درود نفقه قابل مطالبه است دادخواست دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد شكايت كيفري و دادخواست مطالبه نفقه بدهيد