مشاوره حقوقی رایگان - امتناع فروشنده از تسلیم سند

تعاونی تولیدی زمینی را خریداری کرده با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل ، فروشنده از ارایه اصل سند به دفترخانه امتناع و پول درخواست می کند راهکار چیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد الزام فروشنده را به تنظیم سند بخواهید و اگر قرارداد ندارید می توانید با وکالت‌نامه نسبت به تنظیم مبایعه نامه اقدام کنید و در قرارداد تاریخ تنظیم سند تعیین کنید و سپس در تاریخ مقرر اگر اقدام نکرد می توانید طرح دعوا کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز دفاع نیست موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید از طریق مراجع قضایی حکم به الزام به تنظیم سند رسمی درخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند رسمی درخواست نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با درود چاره جز دفاع نیست موضوع نیازمند بررسی بیشتر است