مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بعد از مرگ

سلام خسته نباشید من پدرم پیش مرگ بابا بزرگ ومادر بزرگ (پدری)شده است به همین علت آنها از خونه پدر من سهم میبردن تازمانی که پدر ومادر بزرگ زنده بودن اعلام کردن درحضور کل فامیل ما سهم الارثمون از ‌سرمون میخواهیم ببخشیم به فرزندان ‌پسرمون که من خودم دوتاشون بردم محضر واز محضردار پرسیدم که اینها میخواهند سهم الارثشون ببخشن به ما ،ما باید چکار کنیم ک رئیس دفترخانه گفت وکالت بدن ‌ما هم چون اطلاع نداشتیم ک وکالت با مرگ باطل میشه قبول کردیم در صورتیکه اگر ما اطلاع داشتیم صلح نامه ویاقولنامه میگرفتیم که نگرفتیم همون وکالت گرفتیم حالا با مرگ پدر و مادر بزرگم و ما زمانیکه آنها زنده بودن نصف ملک فوق را فروختیم حالا صاحب جدید میخواهد سند بگیر اسم عموها و عمه من میاد بالا آنها باید بیایند امضا کنند که هر چی ما بهشون میگیم نمی آیند الان باید چکار کنیم آیا وکالت باطل شده دوبار آنها سهم میبرن در ضمن ما شاهد داریم ک پدربزرگ و مادربزرگم همه جا اعلام کرده ما ببخشیدیم سهم الارثمون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . وکالت نامه که قطعا باطل شده . ولی اگر مدعی هستید که پدربزرگ و مادر بزرگ سهم الارث خودشون را صلح کردند باید از طریق دادگاه و شهادت شهود اثبات بشه .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سکال شما طولانی است تماس بگیرید