مشاوره حقوقی رایگان - آیا با تصمیم هیأت مدیره می توان پرداخت شارژ را برای تمامی واحدها یکسان اعلام کرد؟ حتی واحدهای خالی؟

سلام
در مجتمع 15 واحدی ما یک الی دو واحد می باشند که در ماه 3 الی 4 روز در آن سکونت دارند و به همین دلیل از پرداخت شارژ (سهم مصرف گاز، آب) ممانعت می کنند و آن را پرداخت نمی کنند و می گویند که واحد آنها خالی هست، در این مجتمع با تصمیم اعضاء شارژ به مبلغ 600 هزار ریال برای هر واحد می باشد که شامل (هزینه های ساختمان و گاز، آب نیز می باشد) و اعضاء تصمیم گرفتند که کلیه واحد ها یکسان پرداخت کنند، لطفا بفرمایید طبق قانون باید به چه شکلی تصمیم گیری شود و مالک آن واحد مدعی هست که طبق قانون مجلس واحد های خالی از پرداخت آب و گاز مستثنی هستند و پرداخت نمیکنند.

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

به صراحت ماده 4قانون تملک این کار ایشان خلاف قانون است و هیات مدیره ساختمان باید اقدامات مقتضی انجام دهد