مشاوره حقوقی رایگان - موعد پرداخت شارژ ماهیانه آپارتمان و غیره

در جواب یکی از پرسش کنندگان برای پرداخت شارژ که آخر ماه صورت میپذیرفت و به عللی مدیریت مجتمع اعلام بر دریافت شارژ در ابتدای ماه نموده بود. در پاسخ فرمودید اشتباه است و میتوانید از طریق قضایی اقدام نمایید
بنظر اینجانب اشتباه است
فرض بر اینکه سکنه 10 واحد یک مجتمع ده واحدی یکجا و در ابتدای یک ماه همرمان به مجتمع نقل مکان کنند. و اگر عرف بر پرداخت شارژ در انتهای ماه باشد یعنی صندوق مجتمع تا انتهای ماه خالی است و در طی سی روز اول همان ماه نقل و مکان اتفاقی در مجتمع رخ دهد که منجر به هزینه گردد ، مبلغ باید از چه منبعی تامین گردد.
من همواره مطالب شما عزیزان را دنبال میکنم
مدیر مجتمعی 16 واحدی هستم و اعلام کرده ام شارژ هر ماه تا روز پنجم همان ماه پرداخت گردد در طی ماه شارژهای دریافتی هزینه سرویس آسانسور و نظافت و پول برق است در انتهای هر ماه هم صورتحساب دریافتی ها و هزینه کرد طبق فاکتور به واحدها اعلام و مانده صندوق بنقل از ماه قبل در بیلان ماهانه اعلام میگردد
چگونه میتوان با صندوق خالی هزینه ماه جاری را تامین نمود در بسیاری موارد که صندوق بدلیل هزینه های مازاد دچار کسری میگردد خود تامین کننده کسری هستم تا ماه بعد توسط شارژ واحدها طلب خود را وصول نمایم
از اونجایی که ارادت خاصی به مجموعه شما دارم و راهنمایی های خود را از بدو مدیریت مجتمع از مطالب مندرج در سایت شما دریافت نموده ام
علت فقط اطلاع رسانی بوده و بس
تنور دلتان همیشه گرم
روز بخیر و نیکی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بر اساس ماده 4 قانون تملك آپارتمان‌ها مصوب اسفند 1343 پرداخت حق شارژ ساختمان به صورت ماهانه الزامي است خواه استفاده شود يا در صندوق آپارتمان ذخيره گردد.اینکه اول ماه گرفته یااخر ماه یا نحوه پرداخت به چه صورت به توافق ساکنین وتایید مجمع هییت مدیره دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اظهارنظر دقیق نیاز به توضیحات بیشتر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت شارژ ماهانه بر عهده ساکنین است . زمان دریافت درابتدا یا انتها با توافق سکنه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تماس بگیرید تا اطلاعات کافی و مفصل و مفید و جامعی در این خصوص دریافت کنید مع الوصوف مجتمع باید دارای صندوق ذخیره هم برای این موارد باشد