مشاوره حقوقی رایگان - حکم ضرب و شتم روی موارد زیر چه تاثیری دارد

اگه شکایت ضرب وشتم برعلیه همسرم به نفع من صادربشه
آیا میتونم توی جلسه دادسرای ضرب وشتم بگم میخوام :
_حق طلاق هم بامن باشه

_حکم ضرب و شتم روی پرونده نفقم تاثیر داره؟

_اگه همسرم بخواد بره اهواز خونه بگیره زندگی کنه،ولی من بخاطر همین حکم ضرب و شتم و عدم امنیت جانی نرم و تمکین نکنم و همین تهران زندگی کنم،نفقه به من تعلق میگیره؟

_انتخاب محل سکونت با چه کسی خواهد بود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید ادعا نمایید امنیت جانی ندارید ودرخواست تهیه مسکن مستقل کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دادگاه ضرب و جرح به موضوع طلاق رسیدگی نمی کنند و درخواست شما تاثیری ندارد مگر اینکه خارج از دادگاه در قبال رضایت در پرونده مذکور از شوهرتان در دفترخانه وکالت در طلاق یا همان حق طلاق بگیرید.
اما در مورد نفقه هم تاثیر ندارد. شرط استحقاق نفقه تمکین است.
اگر محل سکونت متعارف باشد ، زن مکلف به تمکین است. انتخاب محل سکونت با مرد است مگر اینکه ضمن عقد ، شرط حق تعیین مسکن از مرد گرفته باشید.