مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین اصلاحات ارضی برای کیست ؟

پدر قبل از اصلاحات ارضی بسال 1344 فوت کرده از آن تاریخ به بعد مادر بعنوان رئیس خانوار هم کشت و زرع انجام داده و بمدت 7 سال تا زمان واگذاری بسال 1351 حق زارعانه پرداخت و امرار و معاش وراث پدر را نیز تامین کرده و در واگذاری ایشان حی و حاضر بوده است توضیحا فرزندان در شرایط سنی واگذاری نبوده است .

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام اگه سند اصلاحات ارضی بنام پدرتون باشه.. خوب قطعا کل وراث مالک میشن