مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با عرض سلام و ضمن خسته نباشید خدمت شما ،
بنده چند فقره چک از مشتری دارم که حدودا مبلغ 100 میلیون تومان میشود و چک ها در مبالغ 20 میلیون و 10 میلیون تومان هست و تمام چک ها تا الان برگشت خورده و اطلاع دارم که اون شخص چند وقت پیش از ایران رفته به کشور دیگه ای ، میخواستم بدونم در این مورد باید من چیکار کنم ؟ و آیا از پلیس اینترپل در این مورد میشه کمک گرفت ؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بعد از ارائه دادخواست حقوقی و صدور قرار تامین خواسته یا حکم بر محکومیت ایشون به پرداخت مبلغ چک، اگر اموالی در ایران داشته باشند می تونید توقیف کنید

یک وکیل

سلام " صدور چک وعده دار بلامحل جرم نیست و مشمول دعوی حقوقی است . ضمن اینکه تعقیب و استرداد از طریق پلیس بین المللی (اینترپل) مشمول متهمین و مجرمین خاص فراری از کشور است و نه همه متهمین و مجرمین فراری از کشور .

پرسشگر :

سلام ، ممنون از پاسختون
با توجه به فرمایشات شما میخوام بدونم در حال حاضر شخصی که به من بدهکاره آیا میتونه در کشور دیگه ای که الان اینجا هست اقامت بگیره و زندگی کنه ؟
هیچ راهی برای دسترسی به این فرد وجود نداره ؟ حتی اگه آدرس اونو پیدا کنم ؟

ممنون میشم پاسخ بدید چون الان خودم اومدم به اون کشور و میخوام پیداش کنم . ممنون میشم منو راهنمایی کنید

یک وکیل

پاسخ سوال دوم : شخص مهاجرت کرده از کشور بطور قانونی و بزعم شما فراری ، اگر مطابق قانون مهاجرت کشور اقامت کننده جهت گرفتن تابعیت جدید یا اقامت موقت یا دائم منع قانونی نداشته باشد هیچ مشکلی از این بابت نخواهد داشت . ضمن اینکه طرف شما مرتکب جرم خاصی نشده و فقط بدهکار مالی به شما می باشد و نه بیت المال .