مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود از روستا دیگه برای زمینهای موروثی

باسلام خدمت اساتیدمحترم درمورد شهادت شهود برای اثبات مالکیت زمین پدربزرگه پدرم که درروستایکی شهرستان خوزستان هست ولی بدلایلی 100سال ازاون روستارفته بودن همراه طایفه خودکوچ کردن،، ایاشهادت طایفه ماکه درروستاشهرستان دیگه خوزستان هستیم برای زمین های که درروستادیگه هستن برای دادگاه قبول هست یابایدشهادت شهودازهمان روستاکه زمین هاهستن باشد،، چون کسی ازروستاشهادت نمیدهن چون چندین نفرازروستازمینهاتصرف کردن ،،ضمنآ این دوشهرستان تاچندسال پیش یکی بودن ،،، باتشکرفراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرقی ندارد و به هرحال قاضی به شهادت شهود توجه میکنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ایرادی برای شهادت دادن آنها وجود ندارد