مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود برای اثبات مالکیت

باسلام خدمت اساتید محترم درمورد شهادت شهود برای اثبات مالکیت زمین جدپدری که درشهرستان زمین زیادی داشته بامدرک سامان نامه که به امضاومهرریش سفیدان طایفه ولی بدلایلی 100سال ازاون روستاشهرستان همراه طایفه خودکوچ کردن ، ایاشهادت طایفه ماکه درروستاوشهرستان دیگه هستیم برای زمین های که درروستادیگه هستن برای دادگاه قبول هست یابایدشهادت شهودازهمان روستاکه زمین هاهستن باشد؟ چون کسی ازروستاشهادت نمیدهن چون چندین نفرازروستازمینهاتصرف کردن باتشکرفراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شهادت شهود در مورد موضوع زمین مورد دعوا باشد استماع خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر شهادت گواهی شهود در مورد اثبات مالکیت زمین مورد دعوا باشد استماع خواهد شد