مشاوره حقوقی رایگان - سوال قضایی

سلام خسته نباشی میخاستم معنی کلمه به مرجع معطی نیابت اعاده گردید چی هست ممنون

پاسخ ها :

احسان  فرخنده برازجاني

احسان فرخنده برازجاني :

استان :

سلام در پروندهای قضایی حسب مورد که میتواند حضور متهم در شهر دیگر یا وجود مال مورد دعوی در شهر دیگر یا غیره باشد مرجع رسیدگی کننده جهت انجام امور مربوط به آن پرونده به دادگاه محل حضور متهم یا مال نیابت میدهد که آن امور را انجام و پرونده را پس از انجام موارد به آن دادگاه بازگرداند که به این امر اعاده پرونده یا همان باز گرداندن پرونده به مرجع معطی نیابت میگویند.