مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن جا کفشی در پاگرد اختصاصی

ساختمان ما 5 طبق دو واحدی میباشد و هر طبقه توسط در شیشه ای از راه پله جدا شده است .در صورتی که آپارتمان مجاور در گذاشتن جا کفشی مشکلی نداشته باشد آیا ساکنین دیگر طبقات میتوانند مخالفت کنند؟ با توجه به اینکه پاگرد در مسیر رفت و آمد دیگر ساکنین نمیباشد
ضمنا آیا مخالف باید ساکن آپارتمان باشد ( مثلا واحد را به کسی اجاره داده ، مستاجر مخالف نیست ولی مالک که ساکن نیست میتواند مخالفت کند؟)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر محل مخصوص جدا از رفت و آمد سایر مالکین باشد به نظر کار شما مشکلی ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبقات دیگر به نظر می رسد حق اعتراض ندارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی در رفت و امد ساکنین دیگر ندارد، مشکلی نیست