مشاوره حقوقی رایگان - قوانین ساختمانی

سلام خسته نباشید ببخشید تو ساختمون ما یه مشکلی در رابطه با پاگرد ها پیش اومده ما طبقه 3 هستیم.ب سمت بالا ک از پله ها میریم ب پاگرد میرسیم پنجره هستش حالا طبقه 4 ما وسایلاشو گذاشته کنار اون پنجره میگه نصف این پاگرد ماله طبقه4 نصفش ماله شما پاگرد پایینم نصفش برا طبقه 2 نصفش برا طبقه 3.ماهم هروقت پنجررو باز میکنیم گردو غبار وسایلای اونارو باد میاره سمت در ما.ممنون میشم بگین حق استفاده پاگرد چجوریه.درسته نباید استفاده کرد ازش ولی میخوایم بدونیم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اینگونه نیست. راه پله جز مشاعات است و هیچکس حق استفاده اختصاصی ندارد. با آن عمل همسایه ، در مشاعات تصرف اختصاصی کرده است. این عمل جرم است و مجازات دارد.
ابتدا عکس بگیرید و سپس با مراجعه به کلانتری محل یا دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت مزاحمت کنید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام هیچ کس حق ندارد در محل مشاعات ساختمان برای انتفاع سایرین مزاحمت یا ممانعت بعمل بیاورد. لذا میتوانید با استفاده از شهادت شهود و جمع آوری سایر دلایل شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راه‌پله جز مشاعات است و کسی حق اختصاصی در آن ندارد و بقیه واحد ها حق اعتراض دارند و اگر مالک طبقه چهار توجه نکرد می توانید فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید یا دادخواست رفع مزاحمت بدهید.
قبل از طرح شکایت یا دعوا اظهارنامه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پاگرد مشاع است هیچ کس حق استفاده اختصاصی و ایجاد مزاحمت ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عکس بگیرید و سپس با مراجعه به کلانتری محل یا دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت مزاحمت کنید.راه‌پله جز مشاعات است و کسی حق اختصاصی در آن ندارد و بقیه واحد ها حق اعتراض دارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کسی نمی‌تواند از بخشهای مشاعی ساختمان استفاده اختصاصی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید تحت مزاحمت شکایت کیفری کنید می‌توانید وکیل بگیری تمام امور را به وکیل بسپارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا تصرف در مشاعات بدون رضایت مالکین ممنوع است