مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه رسیدگی

سلام من از فردی بخاطر افترا و مزاحمت شکایت کردم برام امروز پیامی آمد با متن آخرین یادآوری برای مشاهده ابلاغیه وقتی وارد سامانه ابلاغیه شدم متوجه شدم مدت زمانی که برای حضور در جلسه رسیدگی داده بودن تمام شده الان من باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی مفاد ابلاغ دارد، می‌توانید با شرایطی معترض شوید مستند و مستدل

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علت عدم حضور خود را طی لایحه ای به شعبه اعلام کنید