مشاوره حقوقی رایگان - گذشت دو روز از تاریخ ابلاغیه

با عرض سلام و خسته نباشید. در صورت گذشتن دو روز از تاریخ حضور در دادگاه جهت کارشناسی و عدم مراجعه این جانب به علت فراموشی وبا توجه به اینکه خودم شاکی بودم ادامه روند به چه شکلی میشود ایا ادامه رسیدگی ممکن هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض از نظریه کارشناسی دو روز گذشته ، نظر کارشناس مورد تایید است و دیگر قابل اعتراض نیست . مگر بعد از گذشت شش ماه

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام قانونگذار برای انجام امور مواعدی رو تعیین نموده که باید ظرف اون مدت اقدام کنید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

سلام. از تاریخ تعیین کارشناس به مدت یک هفته وقت دارید هزینه کارشناس را واریز ودر غیر این صورت کارشناس از اعداد دلایل شما خارج ودرصورتی که دلیل دیگری برای اثبات دعوی نداشته باشید دادخواست شما رد خواهد شد

یک وکیل :

با سلام به شعبه حضورا مراجعه و پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به موضوع ابلاغیه دارد از شعبه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا به دادگاه مراجعه کنید ممکن است اجازه واریز وجه را به شما بدهند در غیر اینصورت دادگاه با توجه به سایر دلایل و مدارک شما رای صادر می کند .
در مرحله تجدیدنظر نیز می توانید مجددا درخواست کارشناسی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کارشناس نظر خود را اعلام می کند حق اعتراض ندارید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورتی که کارشناسی ضروری باشد ودادگاه بدون نظر کارشناس نتواند نظر بدهد دادخواست ردمیشود

مینا احمدی

مینا احمدی :

به دلیل عدم پیگیری امکان رد دادخواست یا قرار منع تعقیب وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارشناسی ضروری باشد ودادگاه بدون نظر کارشناس نتواند نظر بدهد دادخواست ردمیشود