مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ثمن به نرخ شاخص بانک مرکزی در سال 1400

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
پدر بنده در سال 1368 و در حال محجوریت (جنون) اقدام به فروش مغازه خود به مبلغ تقریبی 2 میلیون نموده است. سپس به حکم قطعی دادگاه این معامله باطل شده است. حال اگر بخواهیم این ثمن پرداختی را به نرخ شاخص بانک مرکزی در سال 1400 (تاریخ تقدیم دادخواست طرف مقابل مبنی بر استرداد ثمن) پس بدهیم چگونه محاسبه شده و تقریبا چه مبلغی باید بدهیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در معاملات باطل ثمن به نرخ روز محاسبه نمی شود