مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از عکس کارت ملی و کارت بانکی

با سلام خدمت شما
حدودا 2 ماه پیش من از یه سایت خرید کردم که خرید انجام نشد ولی پول از حسابم کم شد به پشتیبانی در تلگرام گفتم. گفت باید عکس رنگی کارت ملی و کارت بانکی که با آن خرید کرده اید را بفرستید تا خرید تون تایید بشه و یه چیزی هم گفت که باید کارت ملی و کارت بانکی، هر دو به نام یه نفر باشه و من هم از روی نادانی عکس رنگی کارت ملی هوشمند و کارت بانکی رو فرستادم ولی بعد از فرستادن منو بلاک کرد دیگه هم چیزی نشد. من هم کارت بانکی خودمو سریع عوض کردم و سوالم اینه که آیا از اون طریق میشه سو استفاده کرد یا نه؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام منظورتان از فرستادن چیه .. توی کانال مجازی فرستادی