مشاوره حقوقی رایگان - زنا با زن محصنه و غیر محصن

باسلام. به حضور بزرگواران معروض هستم اینجانب از خانمی به جرم تدلیس در امر ازدواج شکایت نموده بودم و خود خانم و همسر ایشان مدارک و پیامهای فرستاده و ارسالی از طرف زوجه را از دادگاه قایم کردند و اعلام نمودند هیچ رابطه ای بین اینجانب و خانم نبوده و قرار منع تعقیب خانم صادر شد وقتی اینجانب اعتراض نمودم بعد اعتراض در خارج از دادگاه به توافق رسیدیم که خسارت اینجانب را بپردازند و به خاطر اعتماد به همسر زوجه رفتم رضایت نمودم و بعد چند ماه زوج همسر خانم رفته در یک شهرستان دیگر از اینجانب زنا و رابطه نامشروع شکایت نموده بدون اجازه خانم ولی خانم خبر نداره ایا راهی هست که خودمو تبرعه نمایم ایا اینکه به رابطه نامشروع و زنا محکوم می شوم ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعا اثبات کننده ان نیست ان شخص باید برای این اتهام دلیل بیاورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید که در شعبه دیگری پرونده مشابه مطرح بوده که منع تعقیب صادر شده است
شما این سوال را چندبار مطرح کرده و پاسخ خود را دریافت کرده اید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثبات ادعا با شاکی است که نیاز به مستندات قوی دارد.ضمن اینکه رای دادگاه مبنی بر منع تعقیب در این راستا کمک‌کننده و به نوعی اگر مربوط به همین دعوا و ارتباط است اعتبار امر مختومه دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانیم با یک هزینه جزئی به یکی از وکلای دادگستری به وکالت و مطالعه پرونده را بدهید تا از جزئیات آن به شیوه قانون مطلع گردید سپس عندالزوم به ایشان وکالت در دفاع دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای دادگاه مبنی بر منع تعقیب در این راستا کمک‌کننده و به نوعی اگر مربوط به همین دعوا و ارتباط است اعتبار امر مختومه دارد