مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از محقق

با سلام خدمت شما
بنده در راستای همکاری علمی قرار بوده در قبال پرداخت مبلغی از دوستی که دانشجوی دکتری هست مقاله ای علمی با همکاری ایشون ازشون دریافت کنم. الان بعد از گذشت 2 سال (که عموماً در نهایت یک نگارش مقاله 5-6 ماه زمان میبره) ایشون همواره به عناوین مختلف طفره رفتن. تنها مدرکی که ازشون دارم پیامهای رد و بدل شده روی واتس اپ هست.
سوال من اینجاست که ایا میتونم ادعای شکایت کنم؟ با توجه به 2 میلیون پولی که طلب دارم و در قبالش هیچ پروژه ای ازشون بهم تحویل نشد.
تنها مدرک من ازشون همون پیامکهای تو واتس اپ هست. امکان این هست اگر شکایت کنم و مدرک کافی نباشه ایشون بتونن از بنده بدلیل نداشتن مدرک کافی شکایت تازه ای کنند؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مطالبه وجه بدید و پولتونو پس بگیرید