مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام بنده یه موتور سیکلت به صورت قسطی از نمایشگاه گرفتم وبعد از 10 روز چون فهمیدم قیمتشون بالا گفتن رفتم که فسخ کنم و بابت فسخ 2 میلیون پولمو ندادن آیا میتونم کاری کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وجه التزام و یا خسارت فسخ و یا حق کمیسیون باشد خیر نمیتوانید . در غیر این صورت می‌توانید دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اگر مبل خیلی بیشتر از آنچه که بوده در واقعیت وجود دارد می بایست تمام مبلغ شما را مسترد نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر مگر در مبایعه نامه شما چنین شرطی بابت خسارت درج شده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن مبایعه نامه شما دارد که بابت فسخ وجه التزامی قید شده یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
بستگی به مفاد قرارداد دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در مبایعه نامه شما چنین شرطی بابت خسارت درج شده باشد امکان دارد