مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه موتور سیکلت قبل از 3 روز.

سلام.من امروز از یک موتور برقی دیدن کردم و قرار شد یک روز فرصت داشته باشم تا ببینم میخوام یانه.صاحب موتور اون رو قولنامه ای خریده.بعد با اسرار بنام من قولنامه رو نوشتن و مبلغ دو میلیون و پانصدهزارتومان بیعانه دریافت کردند که اسنادش موجوده.شب بعد از برسی متوجه شدم قیمت ایشون چند میلیون تومن بالاتر از حد فروش هست.(از کارشناس پرسیدم)حالا ایشون گفتن فردا پول رو کامل بریزید و موتور رو ببرید.من هم میگم یا قیمت رو درست کنید یا فسخ قولنامه کنید و بجای دو میلیون وپانصد هزار تومان دو میلیون تومان پس بدید.قبول نمیکنند و پاسخگو نیستند.تلفن جواب نمیدن.باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باید به شرایط قولنامه توجه شود و مفاد آن چیست. بهتر است با یک وکیل دادگستری در محل خود مشاوره حضوری نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید با استناد به خیار غبن دادخواست فسخ معامله را بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به قرارداده منعقده دارد باید بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

فسخ شرایط دارد همیت طور چون قیمت بالاتر بوده نمیونید فسخ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با استناد به خیار غبن دادخواست فسخ معامله را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم و مراتب فسخ را به ایشان اعلام نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد را تنظیم نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی صرف گران فروشی منجر به تحقق خیار غبن نمی باشد و فسخ معامله شرایطی دارد و اظهارنظر قطعی منوط به بررسی مدارک و قولنامه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا با ارستل
اظهارنامه اعلام فسخ نمایید و بعد دادخواست تایید فسخ قرارداد به علت خیار غبن و تدلیس را مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست تایید فسخ

را ثبت و پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن مبایعه نامه دارد