مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام. همسر من یک منزل مسکن مهر دارد که وکالتی به نام من زده. و یک اقرار نامه از من گرفته که بابت مهریه به من داده. حال من صاحب این منزل هستم تمام و کمال، یا اینکه دادگاه میتواند حکم توقیف این خونه رو بگیره. همسرم به خاطر این که دادگاه نتونه این ملک رو توقیف کنه به نام من زده. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اقرار نامه را ایشان باید تنظیم کند که ملکش را به شما داده است. نه شما.
حال می تواند یک مبلیعه نامه و همچنین اقرار نامه واگذاری ملک به شما تنظیم کند.
اگر تاریخ واگذاری قبل از تاریخ سایر طلبکاران باشد ملک شما مصون است.