مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پرونده به تجدید نظر

باسلام خدمت شما. وکلا عزیز بابت شکایت فسخ خانه دادگاه بدوی قرار عدم استماع صادر کرد اعتراض زدم تجدید نظر قرار را نقض کرد پرونده برگشت دادگاه بدوی و دادگاه بدوی حکم ابطال قولنامه و استرداد خانه را داد طرف من اعتراض زده سوالم اینه پرونده دوباره به همون شعبه تجدید نظر برمیگرده یا شعبه جدید ممنون از همکاریتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از صدور رای قطعی پرونده برای اجرا به شعبه بدوی برمیگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که رئیس صادر شد همان شعبه که رای را صادر کرده و زیر نظر همان اجرا می شود پس به همان شعبه ارجاع داده می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با توجه به سابفه ارجاع به همان شعبه ارجاع میشود البته الزامی در اینخصوص نیست واحتمال دارد به شعبه دیکری نیز ارسال گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لزوما به همان شعبه تجدیدنظر ارجاع نخواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بستگی به تشخیص رئیس دادگاه تجدیدنظر دارد ایشان است که ارجاع به شعب می دهد .