مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اتباع افغانی با دختر ایرانی

با سلام عرض ادب خدمت وکلای محترم بنده سوالی داشتم خدمت شما اگر لطف کنید راه کاری برایم نشان دهید
من یک پسر افغانی هستم بزرگ شده ایران بنده یک سال هست با دختر خانم ایرانی آشنا شدم ک همدیگر را بسیار دوست داریم وقصد ازدواج داریم اما مشکلی داریم پدر دختر بطور وحشتناکی مخالف ازدواج هست ما هم خواستیم فرار کنیم اما نشد کل خانواده هامون راضی الا پدر دختر میخوام راهی نشونم بدین ک آیا بدون رضایت پدرش میتونم دختر را به عقد خود در بیارم یا نه ؟؟؟

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

باید از دادگاه اجازه بگیرید و برای این کار حتما وکیل داشته باشید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دختر خانم ضمن معرفی کامل شما به دادگاه می تواند از دادگاه اجازه بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند از طریق دادگاه دادخواست بدهد