مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زن ایرانی با مرد مادر ایرانی

سلام خسته نباشید من ایرانیم و شوهرم فرزند مادر ایرانی و پدر افغانی است ما ازدواج کردیم و من درحال حاضر باردارم برای ثبت ازدواج و گرفتن شناسنامه برای فرزندم که به دنیا بیاد باید چطور اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ثبت احوال و امور اتباع پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ازدواج دختر ایرانی با مرد خارجی باید با موافقت دولت ایران باشد
و شما باید ابتدا درخواست خود را به وزارت امور خارجه و وزارت کشور ارائه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همسر شما که مادر ایرانی دارد می‌تواند تقاضای تابعیت ایرانی و اخد شناسنامه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرش اتباع باشد که با توجه به توضیحات ارائه شده ظاهراً پدرش نتوانسته برای خودش شناسنامه بگیرد شما به عنوان مادرش می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست خود را از طریق اداره ثبت احوال ارائه دهید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به ثبت احوال مراجعه کنید.
موفق باشید .