مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر اتباع افغان با پسر ایرانی

سلام من دختر اتباع افغانستان هستم که تو ایران متولد شدم دارای کارت امایش و تازگی تذکره الکترونیکی دریافت کردم ..
و برای ازدواج داعم باید پاسپورت داشته باشم که بخاطر شرایط افغانستان تمام سایت ها بستس و نمیتوانم بگیرم
سوالم اینه ایا با داشتن تذکره میتوانم پرونده ازدواج خودم را تشکیل بدم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مرد ایرانی با زن اتباع خارجی ازدواج نماید بایستی پروانه زناشویی را از وزارت کشور و استانداری های مربوطه اخذ نماید تا با استعلامات لازم از مراجع رسمی و تایید آن پروانه زناشویی صادر گردد و بر اساس آن عقد ازدواج در دفاتر اسناد رسمی ثبت خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ازدواج ، شما باید ابتدا مجوز لازم را اخذ نمایید تا بتوانید ازدواج خود را ثبت نمایید