مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط اعسار

سلام و خسته نباشید
من دعوا کردم برام چهارماه حبس و 50 میلیون دیه اومد چهارماه حبس رو کشیدم و از داخل زندان تقاضای اعسار کردم اعسارم قبول شد با سند اومدم بیرون از بیرون رفتم دادگاه گفت 20 میلیون اول بده بعد ماهی یک میلیون ولی من سه ماه رد شد بنا به دلایلی نتونستم پیش پرداخت 20 میلیونی و 3 ماه یک ملیون رو بدم شاکیم رفته شاکی شده که من نه پیش پرداخت دادم نه اقساط حالا هم پرونده رفته تجدیدنظر برام یه حکم اومده 7 ماه و نیم و الان پرونده اجرای احکامه میخوام بدونم من اگه برم اجرای احکام و اون 20 میلیون اول و سه ماه دیرکرد اقساط رو واریز کنم این حبس 7ماه نیم که بخاطر عدم پرداخت پیش پرداخت واقساط دیه برام اومده رو دیگه نمیخواد برم زندان
الان برم اجرای احکام یا بزارم حکمم بیاد چکار کنم لطفا راهنماییم کنید تورو خدا بخدا نون آور خونه ام

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ارا باید بررسی گردد با پرداخت معوقات جلب منتفی می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با پرداخت معوقات جلب منتفی می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با پرداخت اقساط معوق حکم جلب باطل می شود