مشاوره حقوقی رایگان - بنده ولی دم هستم درمورد مرگ مشکوک فرزندم

بنده ساکن یکی از شهرهای کردستان هستم دوسال پیش فرزندم جهت کار به تهران امد بعد از دوماه دوهفته از پسرم خبری نبود بنده از ناراحتی به تهران ٱمدم بعد از 15روز محل کار پسرم پیداکردم ولی خودش نبود وقتی باخبرشدیم پسرم در دریاچه چیتگر غرق شده و پرونده درشعبه هفتم دادگاه جنایی تهران بود و پیگیر شدم از اول قاضی.همان شعبه قصد داشت منو منصرف کندباخواهش التماس درخواست پیگیری را قبول کرد و درخواستهایی که اراعه دادم.اصلا اهمیت ندادم و منع تعقیب مضمون پرونده صادر کرد و اعتراض زدم وکیل گرفتم و تجدیدنظر همان رای دادگاهی.بدونی.تایید کرد بازم اعتراض. دادم دیوان عالی. شعبه.13ولی.متاسفانه بدونه توجه. به لایحه وکیل درچهاربرگ.بازم.دریک خط نوشته رای صادره عین اتایید میگردد و اصلانسبت به محتویات پرونده توجه نشده لطفا راهنماییم کنید خون فرزندم.پایمال نشوداجرتان با اباعبدالله

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات ادعا دارید میتوانید از تبصره دستور العمل ماده 477 ق آیین دادرسی کیفری اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از تبصره دستور العمل ماده 477 ق آیین دادرسی کیفری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعمال ماده 477 ق آیین دادرسی کیفری را بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده رای قطعی است و امکان اعتراض وجود ندارد و صرفا تحت شرایطی می توان درخواست اعاده دادرسی داد که آن هم به احتمال زیاد رد میشه و نتیجه ای نخواهد داشت.