مشاوره حقوقی رایگان - مرگ مشکوک

با سلام در پرونده مرگ مشکوکی که مثلا یک سال پیش بازپرس بنابر نظر پزشکی قانونی منع تعقیب صادر کرده ولی دم میتوانند پرونده رو به جریان بندازن با ادله مثلا روز اول بازپرس دستور داده بوده مامور محویات بالا اوردن مرحومو با خود ببره ولی مامور یا یادش رفته یا کوتاهی کرده یا شاهدی پیدا شده که میاد برای شهادت که عنوان میکنه شنیده که حرف از جنایت رو شنیده از زبان متهم ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دلایل قابل قبول باشند می توان مجدد درخواست تعقیب داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دلیل جدید ارائه بشه امکان پیگیری پرونده وجود دارد