مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

باسلام. ایا پزشکی قانونی امکان داره قتل و از مرگ طبیعی نتونه درست تشخیص بده چون پرونده ای هست که همه شواهد و قرائن و حرفها که کنار هم گذاشته میشه نشان از جنایت میده ولی پزشکی قانونی بعد چن ماه میگه مرگ طبیعی بوده ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بله ممکنه پزشک قانونی اشتباه کنه شما باید به نظریه پزشک اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل