مشاوره حقوقی رایگان - ضامن زنجیره ای بانکی

سلام وقت بخیر
10 سال پیش وام مسکن بصورت ضامن زنجیره ای دریافت کردم سه نفر بصورت زنجیره ای ضامن شدیم که چند سال پیش من و یکی از آنها تسویه کردیم ولی نفر سوم تمایل به پرداخت اقساط ندارد و همین امر باعث کاهش اعتبار بانکی بنده بعنوان مشتری بد حساب با ریسک بالا شده و هیچ تسهیلاتی مشمول بنده نمیشود .لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورت پرداخت اقساط ( حتی یک قسط ) می توانید علیه ایشان شکایت نماید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال حقوقی نیست .هرارگانی ضوابط خاص خود را دارد مفاد قرار داد شما اهمیت دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت پرداخت اقساط علیه ایشان شکایت نماید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه وام گیرنده طرح دعوی کنید