مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

سلام و خسته نباشید ببخشید ما دو دوست بودیم که ضامن هم ضربدری شدم برای دریافت وام مضاربه ای الان ضامن من تماس میگریم پاسخگو نیست بریم وام رو پرداخت کنیم الان چهار ماه از وام گذشته الان بنده وام کسی که ضامن او شدم رو پرداخت کنم برای وام خودم مشکلی ایجاد نمیشود ممنون میشم پاسخ بدیید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد
بدوا به مشارالیه اظهارنامه ارسال دارید