مشاوره حقوقی رایگان - وام زنجیره ای

5نفر ضامن زنجیره ای یکی نریزه قسط هاشو واریز نکنه چی میشه تکلیف ما که واریز میکنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر یک از ضامن‌هابه تنهایی مسئول می‌باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مسئولیت تضامنی است یعنی هر یک از ضامن ها به تنهایی مسئول هستند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا وام به صورت تضامنی است در صورت عدم پرداخت از سوی افراد از شخصی که پرداخت شده است مطالبه می‌شود اما آن شخص می‌تواند بعداً علیه اشخاص دیگر و یا وام گیرنده اقامه دعوا کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق واریزی‌هایی که به عنوان ضامن انجام می‌دهید می‌توانید از مدیون مطالبه نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

سوالتون مبهم جهت توضیح کامل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از پرداخت اقساط ، شما می توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارات به طرفیت وام گیرنده اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بانک وام‌دهنده طبق مقررات جاریه عمل خواهد نمود.

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

هر ضامن در قبال کسی که ضمانت او را قبول کرده مسؤل هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت امکان مراجعه به اشخاصی که اقساط پرداخت نمی‌کنند وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بانک میتونه به یکی از ضامنین مراجعه کنه یا به همگی آنها