مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب شرکت

سلام بنده به علت قطع انگشت در محل کار از کارفرما شکایت کردم الان 1سال میگذرد با ابلاغیه آنها به دادگاه مراجعه نکرده اند الان از شرکت با من تماس گرفتن که حساب شرکت مسدود شده و آنها نمیتوانند طلب باقی مانده را وصول کنند و به من میگویند تو رضایت بده تا حساب آزاد شود من هیچ دیه ای نگرفتم و از قبل بابت کار در این شرکت طلب دارم بنده را راهنمایی کنید مدیر پروژه با من دوست میباشد و به من میگوید رضایت بده من طلب و دیه رو پرداخت میکنم حساب آزاد بشه و پول دستم بیاد من اطمینانی ندارم چگونه رفتار کنم ممنونم بابت راهنماییتون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام . اگر می خواهید رضایت دهید دو مراجع قضایی و با گرفتن طلبتان و دیه لااقل بت دریافت یک برگ چک و قید اگر چک وصول نشود رضایتی ندهید.