مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام خسته نباشید پدر من میخواد حضانت بنده رو به مادرم بده چه جوری باید این کار رو انجام بدیم؟
و اینکه من نوزده سالم هست میتونم خودم این کارو انجام بدم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،فرزند وقتی به سن بلوغ رسیده خودش باید انتخاب کنه که با چه کسی زندگی کنه و بر فرض اینکه شما انتخاب کنید که با مادر زندگی کنید نفقه و هزینه شما با پدر تان می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید خودتان تصمیم بگیرید که با چه کسی زندگی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما خودتان می توانید تصمیم بگیرید که پیش چه کسی زندگی کنید و نیازی به حکم دادگاه و انجام کار خاصی نیست.
فرزند بعد از سن بلوغ از حضانت خارج میشه و خودش می تواند تصمیم بگیرد که پیش چه کسی زندگی کند.