مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام و وقت بخیر
من سال 96 عقد کردم بخاطر بد رفتاری و اخلاق بد، فحاشی و دست بزن داشتنش بعد 9 ماه به این نتیجه رسیدم دیگه نمیتونم باهاش ادامه بدم. راضی به طلاق توافقی نیست. این آقا تو تمام این مدت نفقه ای پرداخت نکرده، مهریمو اجرا گذاشتم نه درخواست تقسیط داده نه دادگاه رفته. در ضمن پرونده ضرب و جرح هم ازش دارم تقریبا یک سالو نیمه که گذشته آیا میتونم با این مدارک حق طلاقو از دادگاه بگیرم؟ اگه آره چطوری؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تمکین دارید هم شکایت ترک انفاق و هم دادخواست مطالبه نفقه بدهید. در صورتیکه 6 ماه نفقه ندهد یکی از شرایط طلاق فراهم شده است.
پرونده ضرب و جرح را هم پیگیری کنید تا به حکم نهایی برسد.
با این دلایل امید به طلاق هست. البته طلاق راه سختی است بهتر است وکیل بگیرید