مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام من قبلا سوام رو پرسیدم وکلای محترم گفتن روال قانونی رو پیگیری کنید راجع به چک 26میلیونی که طلب داشتیم و برگشت زدیم و الان سه ماه گذشته و طلب ما رو نداده و امروز و فردا میکنه ما فامیلیم و اقدام نکردیم هر دفعه کسی رو واسطه میکنن اگر اقدام کنیم از کجا شروع کنیم و ایا این اقا اموالش مصادره میشود و یا زندانی میشود میگن دیگه دولت به چک اهمیت نمیده راست میگن ممنون میشم راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و با در دست داشتن چک و گواهی عدم پرداخت و کارت ملی خودتان دادخواست تنظیم میشود.
اگر اموال داشته باشد اموالش توقیف میشود. اگر پول در حساب داشته باشد پولهایش توقیف میشود. در غیر اینصورت میتوانید درخواست جلب وی را بکنید