مشاوره حقوقی رایگان - کنسل کردن شکایت کیفری

با سلام بنده یه قطعه زمین خریدم و مبلغ 60میلیون علی الحساب پرداخت کردم که متوجه شدم زمینی وجود ندارد شکایت کردم از طریق کلاهبرداری و شکایت کیفری ثبت کردم حال میخوام شکایتم رو کنسل کنم چیکار باید کنم هنوز هم تاریخ دادگاه ابلاغ نشده است

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یا باید پیگیری نکنید وادله به دادسرا ارایه نکنید تا منع تقیب صادرشود یااینکه می توانید از شعبه درخواست صدور قرارترک تعقیب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کنید.