مشاوره حقوقی رایگان - خریدار برای تنظیم سند اقدام نمیکند

با سلام بنده موتور سیکلتی سال 1400فروختم و الان یک سال گذشته قولنامه ای که نوشته شده دستی هست مبلغ کل قید شده 70درصد ارزش معامله از خریدار دریافت شده 30 درصد فروشنده بابت تعویض پلاک طلبکار میباشد و تا الان که یک سال از نوشتن قولنامه میگذرد خریدار هیچ اقدامی برای تعویض پلاک ننموده و فروشنده هم که به خریدار زنگ میزند جواب نمی‌دهد تمام مدارک موتور از قبیل کارت موتور سند کمپانی برگ سبز به غیر از پلاک ملی نزد خریدار میباشد میخواستم بپرسم با توجه به بدهی خریدار بنده چه اقدامی باید انجام بدم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند دهید و برای فک پلاک به راهور بر اساس تاریخچه پلاک و قولنامه و وکالتنامه موجود درخواست دهید