مشاوره حقوقی رایگان - خودداری مشتری از پرداخت باقی قرارداد

سلام
بنده یک تولیدی کوچک دارم با آگهی سایت چند قطعه کار فروختم به مشتری و در یک فاکتور قرارداد نوشتم باهاش، باتوجه به اینکه با حداقل سود کار رو فروختم وتحویل دادم همسر مشتری دائم در حال اشکال تراشی هست کار توی خونش هست و از 11م قراردادم حدوده 6میلیون مونده واقعا مستأصل شدم کل سرمایه من 20م هم نمیشه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد