مشاوره حقوقی رایگان - جنس دادم ولی پول نداده

سلام یک ماه پیش من یه 110 جین جوراب دادم حدود 7میلیون داده ودومیلیون دیگه را نداده فقط اسمش دارم ازش من خودم اصفهان هستم ولی طرف یزد هست کجا باید شکایت کنم میتونم تو شهرخودم شکایت کنم کجا باید برم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی دادخواست مطالبه وجه بدهیدابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست بدهید تا هزینه‌ها را هم بتوانید مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه در محل اقامت خوانده دهید