مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن فاکتور سفید امضا و اثر انگشت

باسلام
بنده فرش فروشی دارم مشتری که خیلی بهش اعتماد داشتم و همیشه اقساط میبرد که ازش راضی بودم تا اینکه یه روز اومد وسایل زیادی انتخاب کرد وزمانی که خواست بره ترسیدم و ازشون توی برگ دوم کاربنی فاکتوری بصورت سفید امضا واثر انگشت واینکه بادست خط خودشون نوشتن متن فوق مورد تایید میباشد گرفتم
حالا بعداز یکسال پول مارو نمیده وفوش هم میده
خواستم بدونم اگه برگه کاربنی رو طبق واقعیت پرکنم وازشون شکایت کنم میشه؟؟
لطفا سریع جواب بدید یه دنیا ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر اقدام به تکمیل نکنید. از طریق مدارک دیگر به مانند شاهد احقاق حق کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام این کار را انجام ندهید چونکه جعل و استفاده از سند مجعول می شود، با ادله دیگر شکایت خیانت در امانت مطرح کنید بدین شکل که تعداد فلان عدد تخته فرش جهت فروش به رسم امانت تحویل آیسان شده است که پس از فروش وجه آن را که امانت بوده است مسترد نماید ولی مرتکب خیانت در امانت شده است. البته اگر از ابتدا دادخواست حقوقی تحت عنوان مطالبه ثمن‌ معامله و اثبات وقوع عقد بیع بدهید با اطمینان خاطر نتیجه خواهید گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ادله دیگری در کنار این برگه برا اثبات داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کارشناسی به نظر قابل تشخیص است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی اراق و مدارک از نظر کارشناس خط دارد بله

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت تکمیل برکه و استفاده از آن مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجهول شده اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه تاییدیه درج گردیده باشد یعنی بصورت ضمنی به شما اجازه درج مبلغ را اعطا نموده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به هیچ وجه
این اقدام مصداق جعل و استفاده از سند مجعول است
در خصوص مورد مذبور با بنده در ارتباط باشید موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل است

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه کاربنی زمانی اعتبار دارد که دو نسخه باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سندسازی شما قابل پیگیری توسط طرف وجرم جعل و استفاده ازسندمجعول است بهتر است با دلایل و مدارک بیع را اثبات واخذثمن کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میشه بگو خودش سفید امضا داده که اگر پرداخت نکردم شما پر کن و برو دادگاه از من شکایت کن