مشاوره حقوقی رایگان - گزارش پلیس 110

آیا در جهت اثبات خیانت شوهر می توانم وقتی در حال خیانت است از پلیس 110 کمک بگیرم؟ و آیا آنها فیلم دوربین مداربسته ی محیط را خودشان بررسی می کنند یا اصلا فیلم و تهیه ی گزارش را خود انجام می دهند

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام شما می تونید در صوذت اطمینان از وقوع جرم ، از پلیس 110 کمک بگیرید ولی باید هر دوطرف رو حین برقراری رابطه نامشروع دستگیر کنن که در غیر اینصورت با توجه به اینکه طبق قانون تحقیق در جرایم منافی عفت ممنوع هست ،پلیس اقدامی برای بررسی دوربین های مداربسته محل انجام نخواهد داد. بطور کلی شما خودتون باید ارتکاب جرم رو ثابت کنین و دلایل ارایه بدین . تصور نکنین که پلیس یا دادگاه برای اثبات چنین جرمی به شما کمک خواهد کرد!

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

طبق قانون تحقیق در جرایم منافی عفت ممنوع هست در صورت اطمینان از وقوع جرم ، از پلیس 110 کمک بگیرید ولی باید هر دوطرف رو حین برقراری رابطه نامشروع دستگیر کنن در صورت مشهود بودن موضوع از فیلم هم بعنوان اماره استفاده خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال رابطه نامشروع می توانید با 110 تماس بگیرید و پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در حال رابطه نامشروع می توانید با 110 تماس بگیرید و پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توان تماس گرفت صورتجلسه شود، از تمام مستندات از جمله شهادت شهود استفاده کرد