مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسرم

سلام خسته نباشیدمن شوهرم چند ساله ازطریق واتساپ بازنهای زیادی بهم خیانت میکند الان 7ماه از خونه بیرونم کرده میتونم هیچ مدرکی هم ندارم فقط عکس چت ک تو گوشیش بود دیدم ممنون میشم راهنماییم کنید درضمن خطش به اسم خودمه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اجرت المثل و نفقه مهریه خود اقدام کنید و اگر مدارکی دارید برای رابطه نامشروع شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید و اعلام نمایید که زوج شما را از خانه بیرون کرده و اجازه زندگی مشترک را به شما نمی دهد
و اگر دلیل محکم داشته باشید شما میتوانید شکوایبه رابطه نامشروع را اقامه نمایید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی نداشته باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید و اگر قصد طلاق دارید دادخواست طلاق توافقی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بخواهید بابت رابطه نامشروع شکایت کنید باید دلیل و شواهدی ارایه کنید اما میتوانید الزام به پرداخت نفقه و مطالبه مهریه را ارایه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
البته اختلاف رویه وجود دارد گاها چت را رابطه نامشروع تلقی نمی‌کنند.

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق پیامک های ارسالی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قابل پیگیری می باشد برای مشاوره بیشتر میتوانید تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثبات از طریق چت واتس آپ با توجه به اینکه به نام شماست و سرور خارج از کشور و در ثورت دیلیت اکانت قابل پیگیری نیست، مشکل است نیاز به اثبات مصادیق فیزیکی دارید البته چتها هم کمک‌میکند اما به عنوان تنها دلیل نه