مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از فسخ مبایعه نامه ملک

سلام
اگه فروشنده به علت اینکه خریدار به تعهدات مالیش عمل نکرده درخواست فسخ بده آیا خریدار میتونه همون موقعه پولو بده و جلوی فسخ قرار داد بگیره یا اصلا ربطی ندارد همون که یکبار نتونه به تعهدات مالیش عمل کنه میشه فسخ کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بیع عقد لازم است وهیچ یک از طریفین معامله حق برعم زدن ان را ندارند مگر با توافق دو طرف یا اینکه یکی از طرفین حق فسخ در قرارداد داشته باشد لذا مفاد قرارداد شما اهمیت دارد اگر حق فسخ نداشته باشد امکان فسخ نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر سبب فسخ منتفی گردد دیگر موجبی برای فسخ نیست‌ البته اختلاف دیدگاه وجود دارد