مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک به دلیل عدم پرداخت ثمن

سلام پدر بنده سال99 خونه قولنامه کرده امضا کرده بعد به خریدار گفته قولنامه نزد شورا نبری تا پول خونه رو تکمیل دادی قرار شد برند خونه قیمت کنن ولی خریدار خودش رفته قیمت زده بدون حضور صاحب خونه پیش شورا برده مهر کرده الان پول خونه نداد حکمش چیه میشه فسخ کرد؟؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بستگی به مفاد قرارداد دارد که در صورت عدم پرداخت اقساط ثمن چه ضمانت اجرایی قرار دادند نیاز به بررسی مستندات است

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

بله باید اظهارنامه و سپس دادخواست ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر حقوقی باید
مفاد قرارداد بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود اگر حق فسخ به عنوان ضمانت اجرای عدم پرداخت ثمن گذاشته باند بله امکان دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بطور کلی اگر قیمت را بصورت متعارف قید کرده است در مراجع قضایی پرداخت ثمن را مطالبه نمایند .
البته تا مبایعه نامه و شروط آن بررسی نگردد پاسخ دقیقی نمی توان داد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد و سایر دلایل بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر معامله تمام و کمال انجام نسده و مبیع و ثمن تسلیم و تسلم نشده باشد ، قابل فسخ است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید قرارداد مطالعه شود